Digital Marketing på IHM

Två dagar på IHM Business school. Just nu läser jag Digital Marketing för att bli ännu bättre på sociala medier och hur man kan marknadsföra sig bättre via sociala medier samt läsa statistik mm hur annonskampanjer osv går. Jätte intressant men det går i 110 knyck så det gäller att hålla i hatten och hänga med. Men jag är sjukt nöjd för jag tror jag lyckades lägga in google analytics så det ska bli spännande att se hur många sm läser bloggen. Jag har det på min hemsida och min gamla blogg men har aldrig lyckats få in det sen jag bytte ”bloggsida”.

Vill passa på att påminna att det ligger ett nytt avsnitt av Hästpodden med Anna & Vanessa ute nu OCH vi finns dessutom from nu även på spotify!!!!

Jag måste erkänna att jag har varit ganska trött den här veckan men nu börjar energin komma tillbaka! Det är vansinnigt roligt att jobba med SIHS och det har varit lite tomrum under veckan. Det har också varit ett enormt tomrum och många tankar efter Thomas bortgång och mina tankar är ständigt hos min vän Marie. För er som läser och vill vara med och hjälpa Marie och barnen under den här första extremt jobbiga perioden så finns det en FB grupp In memory of Thomas klicka på länken så kommer ni dit och kan begära medlemskap. P1010938