#Fuck cancer 

Nytt år!

Det var skönt att lämna 2017 bakom sig. Det spelar ju egentligen ingen roll att det är nytt år men det känns ändå lite så. Sista månaden var ingen rolig månad med min bästa väns man som hastigt gick bort och två dagar innan jul fick min fina katt Märta hjärtsvikt (hon var född med ett hjärtfel) och jag fick hastigt åka till veterinären där hon tyvärr inte kom med hem. Det gör så ont när djur går bort. 

Det är klart att det gör fruktansvärt och ofattbart ont att förlora en nära vän men det är så svårt att ta in,  ett djur blir på något sätt enklare att förstå och för folk runt om att våga kommentera. När en människa dör blir det på något sätt så svårt för folk att våga prata om och många vill inte störa eller riskera att säga något fel. Jag minns det från när min pappa gick bort i cancer för över tio år sedan, det var många som försvann och det är just då man behöver människorna omkring sig som mest. Våga ringa och höra av er till folk i er närhet som sörjer, då vet dem att ni finns och orkar de inte svara eller höra av sig tillbaka så handlar det inte om er utan bara att de behöver lite tid för sig själva,  men då har ni visat att när de orkar och vill så har dem en vän och ett stöd i er.

Det är fortfarande svårt för min vän Marie och för er som läser min blogg och känner henne och på något sätt vill bidra eller stötta så ansök om medlemskap i FB gruppen ”In memorie of Thomas” där finns all info. 

Såg Cancergalan på TV4:a i kväll? Jag hoppas oavsett att ni är med och bidrar till cancerforskningen så den går framåt och fler liv kan räddas! Fuck cancer!!!!!