En bra tisdag helt enkelt! 

Började dagen på gymmet vid 06.45 och efter dusch och frukost red jag både Denz och Löva. Med Denz red jag igenom MSVC programmet med fokus på galoppökningarna och enkla bytena och några hälsningar, haha! Han kändes super fin! Kom på en plan för att sitta upp på Lövis! Han är juctotalt matfixeead så Jossan fick stå med en foderhink framför, han hade totalfokus på hinken och stod som ett ljus. Håller tummarna för att det är en fortsatt succé plan! 

Efter det möte med Stjärnornas hoppnings gänget. Vi har en hästaudition den 25 april för att hitta nya stjärnhästar. Läs mer här.

Avslutat em/kvällen med lektioner och mina underbara tisdagselever. Jag älskar dem! De är så ambitiösa och sprider så härlig energi så jag lever på det i flera dagar. Jag har ett fantastiskt jobb!!!! 

Foto; Taina