En påsk med kurser och hästmys

Hoppas ni har haft en skön påsk!
Jag har mestadels jobbat och haft ett gäng påskkurser. Det är lite extra roligt att ha kurser för det blir lite mer intensivt och ger mer möjlighet till snabbare repetition och återkoppling, att det sen har varit vårkänsla och sol i luften har varit en riktig bonus.

I lördags tog jag helt ledigt och åkte in till stan tillsammans med Magnus där vi mötte upp Jenny. Vi började med att sätta oss på NKs champagnebar, vilken är en liten favorit, och njöt av lite Veuve Cliequot. Sen tog vi en förrätt på ett annat ställe innan vi åkte hem till Jenny för middag och en ur trevlig kväll.

Idag har jag haft super bra hjälp att göra i ordning alla hästarna så på ett litet kick hann jag med både Denz, Löva och Bugge och kl 13.00 hade jag både hunnit ha en lektion för Nicke Borg och ridit klart, vilken lyx dag! Bonus för dagen var att varenda fattning satt utan knorr på Denz, vilket jag har haft lite problem att få till sedan han kom hem. det känns som att han har varit hemma hur länge som helst nu men det är ju faktiskt bara några veckor. till helgen har vi tävling igen och jag hoppas att ryggen håller sig ok denna vecka jag har haft en rejäl inflammation och fått strukit mig från två tävlingar, en med Löva och en med Denz.

Nu ska jag gå ner till ridhuset för kvällens sista två lektioner och imorgon spelar jag och Vanesa in vårt tredje avsnitt av Hästpodden som släpps på torsdag, missa inte!IMG_2691.JPG
Jenny och jag från ett mingel förra våren.IMG_2287.JPG
Löva & Jag