Hästpodd, hästskötare & Strongvoice. 

Nu har jag börjat med en ny rutin som jag är siper nöjd med. Det blir tyvärr alltid ridni gen som blir lidande när det är mkt jobb och saker som dyker upp och oftast brukar jag lägga ridpassen på em men har nu bytt till 10-13 vilket har funkat super men jag skulle behöva någon som hjäloer mig fixa och rida fram hästarna. Finns det någon som är ledig på dagtid och vill få fler timmar i sadeln och möjlighet att utveckla ridningen? Söker en ansvarig och noggran person över 20 år, är du intresserad så maila mig på info@ap-ridutveckling.se och berätta lite om dig själv. 

 jag & Denz

I dag hann jag med tre lektioner på fm samt rida hästarna och en lunch med Björn innan jag åkte in till stan för att spela in det tredje avsnittet av Hästpodden med Vanessa. Det släpps i morgon så ladda ner och prenumerera! Vi kommer prata om Göteborg horse show, hur Vanessa luktar på stan och hur jag sparar på rösten med Strongvoice och så klart en hel del annat …