Inflammerade stämband och väldigt uttråkad

Ja, någon vidare bloggare har jag ju inte varit senaste tiden! Tappade helt rösten förra måndagen och sen en kraftig luftrörskattar med en stömbandsinflammation på topp av det. Kan ju få vem som helst att tappa skrivlusten och det finns inte heller så mkt spännande att skriva om från sofflocket! Har knappt kunnat pressa fram ett ord den senaste veckan, vilket är en katastrof med mitt yrke. Ni kan ju tänka er hur oromantisk jag kände mig på alla hjärtans dag!!! Men å andra sidan får Magnus äntligen en syl i vädret, haha! 

Har tyvärr lektionsförbud fram till onsdag nästa vecka och det börjar bli väldigt långtråkigt och jag saknar alla elever, stallkompisar min personal och för att inte tala om mina hästar! Märta och Fritz är däremot väldigt nöjda över mitt sällskap på soffan, det är tur att de inte kräver då mycket konversation!