Long time no seen

När skrev jag ens senast 🙈

Jag får erkänna att jag hade en ganska turbulent vår som tog lite onödig energi.

Det finns många händelser och bilder att lägga in för att komma ikapp men jag tänker att jag fokuserar på nuet istället.

Idag har nämligen varit en stor dag! Pernilla Jennesäter (som även numera är min underbara poddkolega till Hästpodden) har uppdraget att göra Morran till ridhäst och idag har hon suttit på henne ❤️ Morran är då duktig och jag är stolt en tupp!

Det är roligt att se Pernilla in action och jag förstår att hon får så många utbildning uppdrag som hon får. Det ska bli så spännande att se vad det blir av Morran när hon blir stor!

Dem flesta har säkert gett upp om min blogg vid det här laget men om det skulle vara någon som fortfarande har koll på den och möjligen inte heller följer mina sociala medier (de går denna nyhet nämligen inte att undvika) så vill jag bara presentera min nya valp, Lillebror.

Han är så söt!!! ❤️