Påskhelg med strålande sol

Vilken underbar påskhelg!

Solen har strålat och det har verkligen blivit vår. Älskar den här årstiden. Fick lite feeling i fredags och drog med mig min vän Karin och en inte lika entusiastisk Magnus för att kratta löv och fixa trädgården, det bor ändå en liten husfru inom mig!

Därefter drack vi bubbel åt korvstroganoff som jag lagade och kollade film!

Har även hunnit rida massor under helgen och är så glad över mina fina hästar, även om Curre inte egentligen är min på riktigt så känns han som så och det är en sån fantastisk häst att ha att göra med, kärlek! Löva har också känts riktigt fin och snart är det dags för årets tävlingsdebut. Vi jobbade formen och tog gramanen till hjälp vilket jag kan tycka är ett tillfälligt bra hjälpmedel under korta perioder för just syftet att jobba formen. Pernilla och jag pratade om hjäkptyglar I senaste poddavsnittet så gå in och lyssna om ni är nyfikna på vad vi tycker om dem!