Våren i Göteborg

Precis hemkommen från Göteborg och Göteborghorseshow. 17 grader varmt och strålande sol i Göteborg, hur underbart????!!!! Sen lite dressyr, mingel med branschkollegor, bästa vännen Eva som råkade vara där samtidigt på jobb och lite shopping på det…. ja i fattar, en riktigt bra helg med andra ord.

I vanlig ordning åkte jag med min fina vän Nina och hennes dotter Felicia. Älskar att resa tillsammans med dem ❤️

Det är alltid inspirerande att se dressyr på Grand Prix nivå så jag multitaskade och anmälde mig till några tävlingar medan jag satt på läktaren och njöt av dressyren. Jag har inte vågat tidigare pga smittoläget i Stockholm under första kvartalet av året, men nu ska jag nosa mig ut med både Löva och Curre. Ser så fram mot att starta Curre för första gången tillsammans! Jag ska presentera honom för er lite mera framöver.

Underbara Pernilla såg till att vi fick en selfie med dressyrdrottningen Isabell Werth, erkänner att jag är starstruck!

På tal om Pernilla är hon även min poddarpartner i det senaste avsnittet av Hästpodden som numera heter Hästpodden med Anna & vänner då Vanessa valt att galoppera vidare på andra äventyr. Hon är såklart väldigt saknad men både Doreen Månsson och Pernilla Jennesäter har gjort mig gott sällskap och jag är jätteglad över all fin feedback och glada tillrop jag har fått av er lyssnare och så roligt att ni vill fortsätta att lyssna vidare. Tack också till er som kom fram och gav fin feedback under Göteborghorseshow, jag blir alltid lika glad för det ❤️