Magi och gym

Jag kan ju inte direkt anklagas för en flitig bloggskrivare denna månad! Men nu är batterierna återladdade! Lovar lägga upp lite Italien bilder och berätta om resan som har varit helt magisk!

Även mina hästar har varit magiska idag och både Bugge & Denz har skött sig prima när Ilona var och hjälpte mig lite med ridningen idag. Har precis poddat med Vanessa så i morgon släpps ett rykande färskt poddavsnitt där jag bla erkänner min gymskräck! Jag vet inte riktigt hur det gick till men jag har nu haft två ”PT-träningar” dvs fått hjälp på gymmet och jag vet inte vad jag tränar mest; min kropp eller min komfortzon!!! Ruskigt jobbigt att med känslan av att man är lika graciös som en flodhäst ska försöka utföra näst intill omänsklig rörelse och min PT talar vänligt om för mig att jag inte behöver oroa mig eftersom det inte är någon som lägger märke till hur jag ser ut vilket bekräftar känslan av att man ser ut som en flodhäst eftersom ingen ens bemödar sig att slänga en blick, hahaha! Jag intalar mig att han kan trolla och att jag kommer se ut som Beyoncé till sommaren!!!! Han är väldigt bra så jag kommer i alla fall bli starkare i kroppen och rida bättre så det kan vara värt att kliva ur min komfortzon en dag i veckan! Redigera