Hästpodden med Anna & Vanessa

Har ni lyssnat på senaste avsnittet av vår Podd?

Förutom min gymskräck så pratade vi om min frustration med Löva. Som jag nämnt flera gånger tidigare så blir han ju så stressad när vi åker iväg och tränar och tävlar och nu har det låst sig och blivit en grej även hemma. Jag älskar den hästen och när jag väl kommit upp så flyter allt och vi har ett grymt teamwork men just att ta sig upp… hela jag knyter mig för jag vet vilka caprioler han kan göra och så börjar jag kaosknarka redan innan jag sätter foten i stigbygeln. Det mest irriterande är ju att jag vet ju att det inte är någon fara, jag klarar det, och att jag överför min spänning till honom. Moment 22, lyssna på podden så berättar jag mer! 

Förresten så ringde Nina och ifrågade om jag verkligen ville se ut som Beyonce som jag nämnde i gårdagens blogginlägg! Hon informerade mig om att Beyonce är gravid, hahaha! 

Foto; Elin Berg