Stor kliv framåt

Hade ett fantastiskt pass med Denz idag, han börjar få mer energi och nu är det styrka och formen som behöver jobbas mer på och förbättras. Bugge fick mest longering idag och sen tog jag ett djupt andetag och häntade Löva. Jag satte på lite härlig musik och tog tid på mig och helt plötsligt hade jag svingat mig upp, alldeles själv! Det låter ju super tramsigt men för mig var det stort, det har varit så motigt och han har sprätt runt så mycket senaste tiden så det har blivit till en sån stor grej! Jag kan inte minnas när jag senast satt upp på honom utan att någon höll i, bra sätt att avsluta ridfredagen på!

Sen hade jag min härliga fredagsgrupp, en privatlektion och avslutar nu med en myskväll med vännen Jennifer. Trevlig helg <3 

Haha vi var inte direkt photogenica idag vare sig Bugge eller jag! ???