Premiärer

Jag fick faktiskt kasta in handuken i veckan efter ett otäckt astmaanfall under onsdagsnatten som resulterade i ett KS besök. Nu mår jag fint igen men det tog några dagars nervarvning.

I kväll var det premiär på Stjärnhoppningen på SVT Barnkanalen och tyvärr fick jag inte vara med i rutan den här säsongen men jag har som tidigare följt våra stjärnors träning. Fabian och jag har även tagit tag i Stjärnstafetten under veckan och de som hittills har tackat ja kan ni läsa mer om på min gästblogg på Swedenhorseshows sida.  

   Det som varit positivt med att inte jobba lika mkt med Stjärnornas hoppning den här hösten är att jag har fått mer tid till min egna ridning och det har resulterat i bättre resultat. Nästa helg är det dags för min & Lövas debut i MSVA och vi har tragglat program hela veckan. Det jag just nu upplever som svårast är när man har gjort halv piruetten och ganska direkt inpå ska lägga ett byte. Inte nog med att detär  svårt att få till en halvpiruett utan man ska  dessutom se till att hålla engagemanget igaloppen  så man fortfarande har bjudningen till ett byte! Det är så svårt!!!! Men roligt och jag kämpar på under veckan och känns det inget bra mot slutet av veckan så får jag  helt enkelt skjuta upp vår debut. Det är viktigt att vara förberedd och känna att man behärskar det man ska göra annars blir det alldeles för svårt och inget roligt. Jag ska träffa Thomas Fogdö i morgon som är min coach i denna tävlingsresa och lägga en bra plan.

 Såg ni förresten vår Inspobach på Horse1? De har döpt programmet till Equestrian Inspiration och det ligger nu uppe på kanalen.