Programridning för Gustaf Svalling

Jag måste erkänna att jag faktiskt var ganska trött igår. Hela helgen tog ut sin rätt och det blev en eftermiddag i soffan. Idag är batterierna laddade igen och det var dags för ännu en programridning för Gustaf Svalling. Han är magisk och ger så bra tips och råd. Idag fokuserade jag på att få till bakdelsvändningarna med Löva och de blev riktigt bra. Med Bugge blev det mest basic och det var roligt att Gustaf gillade även honom. Jag är så glad att ha två så fina hästar (och Lizzan såklart). I morgon ska jag ta med Eva på en överaskningsresa…. Hon fyller nämligen år lite senare i oktober.  Vi ska åka tåg och det går redan 06.13 så jag måste åka hemifrån vid 05.10 och klockan är redan 23.40 så nu blir det bums i säng. Nytt klipp från mig & Jenny finns uppe på youtubekanalen (APridutveckling) jag länkar den i morgon. Sov gott!IMG_1239-0.png