Vi gjorde det! 

Jag började förra inlägget med oj vilken fredag och vill här skriva oj vilken helg!

Eva och jag har världens bästa häst! Idag tog Löva & jag det andra och sista kvalet för att få gå upp i MSVA/St George. Med det har jag nått det mål jag satte för hösten och det känns så roligt. Jag känpar verkligen och det är så kul nr det ger utdelning. Löva blir så spänd på tävling och i dag kändes det först som om det inte skulle fungera, det var en kamp att få på honom kandaret för han var verkligen överallt och när han sen komur lastbilen så stod hn heller inte still och bakbenen for men jag bestämde mig för att det skulle gå och jag höll mig till planen. 

Min plan är att rida hemma och longera honom på tävlingsplatsen och sen sitta upp precis innan jag ska in på banan och det höll även denna gång.   

  I morgon får Lövis en välförtjänt vilodag och Bugge & jag ska trimma MSVB för nästa helg får han följa med och tävla.