SIHS 2018 till enda

Att jobba med Swedenhorseshow är underbart roligt men det tar någon vecka att ladda om batterierna. Det här året har nog överlag varit ett år då jag behövt ladda om batterierna efter ett ganska hårt besked över hur dålig min astma tyvärr hade blivit och vad allt hostande tagit stryk på min kropp och inre organ. Nu har jag under lite mer än tre månader valt bort massa saker (en av dem blev tyvärr bloggandet) och fokuserat på att ta hand om kroppen och förbättra min resultat och lungkapacitet vilket jag också gjort och proverna och testerna jag tog i veckans återkoll visade en markant förbättring även om det är en bit kvar. Nästa kontroll blir i mars.

Jag har verkligen fokuserat på bra kost, träning både innehållande styrketräning, kondition och yoga (och ridning såklart). Jag måste ju medge att livet, och orken, blir så mkt bättre när jag kan andas och som bonus har jag gått ner 11kg.

För att återkomma till SIHS så har jag & Vanessa poddat från alla fyra dagarna, har ni hunnit lyssna?

Här kommer några bilder från SIHS som är tagna av Rebecca Brimark

Bakom kulisserna vid Saab top 10 fotograferingen

Fartfylld inomhus fälttävlan

Underbara Patrik Kittel, My Beyoncé

Vackra Alizée Fromant

Hennes sista show tillsammans med Mistral

Saab Top 10 Dressage

Lina fick sin Nassim som friade under Stjärnornas Hoppning

Carolina Neurath blev årets stjärna

Och så här glad var jag ?

Nu tar en ny ledning över och vi tackade av Ulf Rosengren som varit med och startat evenemanget 1992. Jag håller tummarna för att jag får fortsätta vara en del av detta magiska evenemang ?