Fiskgryta och Handmaid’s Tail

Jag är ingen vinterperson! Helt klart ingen vinterperson, en dag med snö och jag är redan klar med vinter!!! Det är ingen idea att bli upprörd över saker man inte kan påverka men jag kan inte låta bli att ändå bli lite upprörd över att skrapa rutor och allt annat vintrigt. Jag vet, helt onödigt men ibland vaknar man bara på fel sida utan att egentligen veta varför men jag skyller på snön!

Tur att jag alltid river igång veckan på bästa sättet, i ridhuset med mina elever. Eller… Innan det hann jag med en sväng till gymmet och måndagar tränar jag rygg och skuldror.

Hästarna skrittas alltid ut av Dennice på måndagar och det är även ledig kväll för mig så efter att varit hos Linda i Finntorp för att fixa naglarna (vilket jag gör var tredje måndag) så kurade jag upp mig i soffan med en Fiskgryta och sista avsnitten av Handmaid’s Tail. En riktigt ruggig serie! När jag såg det första avsnittet tyckte jag det var skräp och blev riktigt provocerad och undrade hur den som skrivit manus var funtad men fortsatte ändå att kolla och har nu kommit fram till att jag tycker det är en skrämmande och briljant serie som lämnar mkt eftertanke om hur det har varit och skulle kunna bli.

I morgon är det PT pass projekt ”Madonna-armar” tillsammans med Doreen, jag ska gästa en podd, rida och hålla lektioner. En härlig tisdag att se fram mot ❄️

Korta naglar med lite franskt blev det hos Linda idag.