Yinyoga och julbröd

Fortfarande vinter… Tog sovmorgon i morse och hoppade över det svintidiga spinning passet för att åka lite senare till gymmet. PT Camilla var sjuk idag så jag tänkte ta mig an ett madonna-armspass själv men det slutade med en fika tillsammans med Doreen på Espresso house. Ibland känner man bara att man behöver göra annat och det finns ju så många andra dagar att träna på, i morgon tex…

Vad jag däremot inte hoppade över var veckans massage hos Ulrica på Ciao Bella i Barkarby. Hon är grym!

Eftermiddagen tillbringade jag i Vallentuna där jag blivit inbjuden till Louise Hafdell och hennes Unna dig podden. Roligt att få vara poddgäst och det var inte i rollen som dressyrtränare jag gästade podden utan ett samtal om min omprioritering av livsstil samt min yogalärarutbildning. Lite läskigt och utlämnande men också lite spännande att få kliva in i den rollen också.

Under hösten har jag tagit en 100h yinyoglärarutbildning för Malou Lejon på MM Yogastudio i Sundbyberg så nu kan jag även titulera mig yinyogalärare. Stort! För mig iallafall som inte trodde yoga var något för mig! Har du provat Yinyoga? Det är en meditativ yogaform (har heller aldrig trott att meditation varit något för mig!) Jag älskar det och det är för mig ett bra sätt att komma ner i varv, samla tankar och bli bättre rustad för dagens utmaningar. Vi pratade lite om det i Hästpodden förra veckan och jag lägger upp länken till Louise podd när den släpps.

Nu har jag precis kommit hem från lektionskväll och tänker faktiskt kasta mig i säng. Ska bara fixa ett ESTA för på tisdag åker jag till LA! ☀️☀️☀️

Jag fick ett härligt ex av Louise nysläppta julkokbok