Tappsko och inställd träning

Morgonyoga 06.30, det är verkligen svintidigt! Jag kan inte påstå att jag är riktigt vaken och jag är så tacksam att jag har min träningskompis Fredrik med mig som alltid kör! Jag är varit en direkt trafikfara så tidigt!!! Men, det är skönt efteråt och idag hade jag hela fm ledig eftersom jag tyvärr hade tappsko och fick ställa in min träning för Magdalena Skatt idag. Trist att behöva ställa in årets sista träning men det är sånt som händer och jag vill inte rida utan en sko så det får bli att vänta tills min hovslagare kommer.

Har precis avslutat kvällens lektioner och veckans Hästpodden med Vanessa och känner mig ganska klar för idag. Vi poddar oftast super sena onsdagskvällar och på fredag kan ni lyssna på resultatet! Det är så roligt att vi får så många meddelanden från er, våra lyssnare som skriver att ni/dem gillar podden. Vi blir jätteglada, vi blir även glada för dem lyssnarfrågor ni skickar in så fortsätt med det! Annaochvanessa@gmail.com