Små microsteg framåt

Sjukt nöjd över att jag kravlade mig till gymmet även i morse trots att det tog mot rejält när klockan ringer. Även om jag bara fjutt tränar just nu så känns det att det gör gott för ryggen. Träning i kombination av en bra kiropraktor med täta besök har gjort susen!

Möte med stjörnteamet för att prata Stjärnornashoppningsframtid. Vi har några saker vi vill förändra och förbättra men även gå tillbaka mer till det koncept vi hade tidigare där vi fick till våra regelbundna tisdagsträningar. Vi får se vad vi landar i.

På eftermiddagen kom Gustaf Svalling och jag tog ett litet pass med Denzel som verkligen visade sin sämsta sida och borrade ner sig i backen och vägrade gå en meter och där har jag inte mkt att sätta mot just nu, mot slutet kändes han mycket bättre och det är så härligt att känna att jag är på gång igen. Avslutade kvällen med att sitta upp på Bugge och dkritta ett varv vilket räckte för idag. Små microsteg men de går framåt!