Tävla till helgen. 

Jag laddar för att prova komma iväg ner till Skärlunda till helgen med Löva. Han känns verkligen fin och det skulle vara så roligt om det fungerade och han inte vaf helt vild. Min plan är att åka fredag kväll då han får lite lugn och ro. Jag red igenom programmet (MSVB:4) idag och han kändes fin. Tog med mig våra praktikanter in så de fick titta när jag red och så förklarade jag samtidigt hur jag tänkte när jag red fram, vilken plan jag hade och varför. Det är väldigt lärorikt att ta sig tid att titta när någon annan rider och jag tycker det är bra att även våra praktikanter får ta del av ridning och träning för det är en stor del av verkssmheten. Passionen för hästar och ridningen är även oftast en stor faktor till att man väljer just hästyrket. 

   Löva var inte helt fotogenique idag… 
 En ytterligare sak till att det är bra att praktikanterna tittar på är att de även kan filma en snutt så jag själv kan se om känsla och verklighet stämmer överens och vad som behöver förbättras och det man verkligen kan vara nöjd med.