A star is born

I går var Löva och jag iväg och tävlade, vi red i laget div 1 med Lotteräng som jag tävlar för. Så kul att vara iväg igen och han kändes så fin! Känslan i första travdelen var super tills jag klantade mig vid fattningen, gjorde en för stor galoppvolt och ett bedrövligt enkeltbyte. Kammade tillbaka lite med ett fint byte och galoppökning men lyckades inte rädda det mer än att det räckte till 60%. Kändes lite trist eftersom de senaste tävlingarna gått så bra men jag får helt enkelt rida bättre nästa gång!

Träffade och tävlade tillsammans med Lina (vi rider samma lag) det var härligt att ses, det var tyvärr ett tag sedan. Hon är nu färdig mäklare (det var därför hon slutade hos mig) och det var kul att prata lite och hon supportade med Löva när jag skulle sitta upp. Hennes fina häst Didi är till salu så letar du en fin välriden och välutbildad dressyr häst kan jag tipsa dig om Linas Didi.

När jag kom hem från tävlingen igår var jag så slut!!! Jag lyckades hinna med mitt söndags pass med spinning innan jag åkte och det blev lite för dåligt med mat under dagen så efter ett bad tok somnade jag i soffan och när klockan ringde i morse tröck jag på snooz och sket i gymmet, hade min morgonlektion och tog sen ledigt resten av dagen! Välbehövligt. Mötte upp Emelie och tog en lunch i Nacka Forum, har aldrig varit där tidigare men det var ett ganska trevligt centrum. Emelie jobbar ganska nära och sen skulle jag till Linda i Finntorp för att fixa naglarna.

Nu är jag precis hemkommen efter en biokväll med Eva och vi såg A star is born, underbar men ganska tragisk film. Se den!