Håll fast vid dina träningstillfällen. 

Snabb leverens… Nya datorn på plats och installationer av alla program påbörjade.  

 Morgonen började jag med en lektion för Nicke på Didi. På fredag släpper Backyard babies nytt så Nicke har fullt upp men väldigt noga med att inte missa ett träningstillfälle. Det har hänt så mkt med hans ridning sen han började och en av nyckeln till utveckling är just att hålla fast vid sina träningstillfällen och ha klart för sig vart man vill. 

    
    
    
  Efter träningen hade Caroline, Marknadschef på sweden international horse show, och jag ett möte för att prata om Stjärnornas hoppning men främst för att planera hösten kring evenemangets sociala medier som jag gör en del av jobbet på. Ni har väl inte missar att följa på FB och instagram?! @swehorseshow på insta och Sweden international horse show på FB, in och följ! Har ni en härlig hästbild så taggaden gärna med #lovesihs så kanske just din bild hamnar på @swehorseshows instagram där vi varje tisdag väljer ut veckans bästa bild. 
Efter mötet åkte jag, Sandra och Löva till Rocksta i Vallentuna för att rida upp MSVB:4 för Gustaf Svalling. Mer om det skriver jag i morgon bitti….

Sov gott!