Min underbart vidriga & härliga PT.

Underbara torsdag! Började dagen med ett vidrigt PT pass, hon är grym min härliga PT Camilla som jag precis börjat gå till tack vare en vän. Nu har jag varit super duktig och kommit igång efter sommaren. Har gått bootcamp måndag och torsdag med PT pass tisdag och torsdag samt yogat onsdag, om jag kan röra mig?! Nope ??? Vill ni hitta en effektiv och rolig träningsform som ger bra träning även till ridningen så kolla Camillas hemsida och hennes bootcamp. Hon har även hjälpt mig med ett kostschema så jag ska bli av med sommarens badring som jag bär kvar runt midjan.

Resten av dagen har jag, förutom en liten sväng förbi jobbet för lite avstämning, varit ledig och hade en härlig promenad med Rolf runt Rosersberg slott, vackert och mysigt.

Nu är jag nyss hemkommen från Grönan efter Thåströms spelning ikväll och han är precis lika bra som när jag lyssnade som mest på honom och Imperiet för över 20 år sedan.

I morgon blir det fm yoga, rida hästarna och min härliga fredagsgrupp och nästa helg kommer Linnea för att hålla kurs på lördagen, den kursen är full men det finns plats kvar i den drop in some hon har efter kursen.