Nytt år nytt försök

Sitter på kontoret med Emmi och försöker uppdatera min hemsida som helt kraschade i mitten av november då det gjordes massa uppdateringar på servrarna. Tur jag har en datakkunnig person i min närhet som dessutom har mängder av det datatålamod jag själv saknar för det är mest tecken och frustration för mig!
Men när vi nu satt och surfade runt på sidan så insåg vi att även bloggens server hade ändrats om och kraschat och när vi återskapat den så började jag läste runt lite på tidigare inlägg och kände för första gången på över ett år ett sug att börja blogga igen. Jag kommer inte göra det regelbundet utan bara när det finns tid och lust för jag tror det var en del av att jag slutade vare sig tiden eller lusten infann sig.

Hur som så har ny termin startat upp och den här terminen kommer fokus ligga på hästen, att förstå varför vi gör vissa saker och hur det påverkar hästen. Jag återkommer till det nu ville jag mest testa om jag ens lyckades publicera ett inlägg eftersom allt har ändrats om och jag är inte en person som orkar mig på att sitta ner och läsa instruktioner hur det fungerar utan jag testar mig fram och i sista nödfall läser jag!

Här kan du lyssna på podden där vi pratar med om terminens tema