St Hippolyt från Hagelstena

I dag har jag haft ett väldigt bra pass med Löva och kämpat mig igenom ett MSVC program med Denzel. Är väldigt glad åt mina och Evas fina hästar. 

Tog med Löva på en träningstur till Hagelstena så han fick åka lite lastbil och komma iväg. Han blir ju så stressad av åkandet och kommer vi inte iväg regelbundet blir det tyvärr värre. Tack snälla Magdalena för att vi fick komma. Magdalena är även återförsäljare av St Hippolyt som är ett kvalitativt kraftfoder. Jag började ge det till mina hästar via en rekommendation av en tjej i stallet och hamnade av en slump hos Magdalena. Jag fick så super bra hjälp och engagemang och nu går alla mina tre tävlingshästar på Hippolyt och jag både ser och känner verkligen resultat. Det bästa är att mängden kraftfoder minskats så även om fodret är lite dyrare per kg blir det ändå en mindre kostnad i längden och ett väldigt bra resultat på hästarna. Behöver ni en super bra och serviceminded foderhjälp så kontakta Magdalena.

Hann även med en lektion med Doreen & Roy när jag kom hem. Har nog aldrig träffat någon med så perfekt ”after-ride-frilla” som Roy…