Tillbaka på ruta ett

Tillbaka i soffan…. Har ni någonsin haft något så segdraget som detta? Nästan fyra veckor nu med heshet och känt mig hängig. Jag tycker jag var bättre men efter två lektioner i går kväll var rösten borta igen i morse så det var bara för mig att hålla mig hemma och tyst! Längtar till att komma igång, jag känner mig helt förslappad när jag bara ligger på sofflocket. 

  Personalen har haft fullt upp med att longera alla hästarna idag och imorgon kommer Ilona och hjälper mig rida dem. Jag har första tävlingsstarten den 19 mars så jag börjar känna mig lite stressad nu, måste komma igång själv också det har ju varit sin och så med ridandet de här fyra veckorna.  
 Påtal om tävling och ridning så har ju Eva & jag helt plötsligt fyra hästar nu när Denz kom hem och egentligen hade vi tänkt oss att skära ner till två. Just nu vill jag inte att Denz ska behöva byta miljö igen utan vi låter honom vara ett tag men tänker däremot på sikt att sälja Lizz. Hon är en jättefin häst med trevliga gångarter men är med sina 174cm alldeles för stor för oss. Vi letar nu någon som vill mer eller mindre vara fodervärd till henne här på plats under en begränsad tid och vi letar efter en noggrann och rutinerad ryttare som ridsmässigt motsvarar kunskap på MSVB nivå, gärna med tidigare erfarenhet av egen häst. Vet du någon, eller själv är intresserad så maila gärna mig på info@ap-ridutveckling.se